Onze projecten

Project: Udea

  • Wij ontwikkelen samen de kast die bij u past
  • Alle lockers zijn voorzien van een poedercoating

Verbindend in biologisch

Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. Daarnaast is Udea franchisegever van de biologische supermarktketen Ekoplaza. Zij richt zich op de Benelux en levert aan biologisch specialisten en foodservice. 

Door diverse overnames en andere ontwikkelingen is Udea de afgelopen jaren uitgegroeid tot een speler van formaat. Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk. Vanuit die positie neemt Udea haar verantwoordelijkheid. Udea wil maatgevend zijn in de biologische wereld en door haar keuzes leiderschap tonen. Niet alleen op korte termijn en gericht op snelle resultaten, maar vanuit een duurzame visie geschraagd door integere keuzes. Dit zal leiden tot groei van biologische landbouw en consumptie, waarbij een gezonde en duurzame voedselketen ontstaat.

VisieSamen zorgen voor de aardeHet logo verbeeldt ‘samen zorgen voor de aarde’, verbinding leggen tussen aarde en mens en het onderstreept de keten- of kringloopgedachte. ‘Verbindend in biologisch’ geeft de visie van Udea weer. Onze visie leunt op een aantal onderliggende waarden van waaruit de visie en het handelen ernaar wordt getoetst. Deze waarden willen we elke dag verder invullen en waar maken.