Onze projecten

Project: SG De Dijk - Medemblik

Vakkenkast lockers

SG De Dijk Medemblik: De Dijk is een kleine school voor VWO, Havo, Mavo en VBMO met overzichtelijke klassen. Dat maakt de overgang van groep 8 naar de brugklas een stuk minder spannend! Op De Dijk kent iedereen elkaar.

De afgelopen maand mochten we bij SG De Dijk Medemblik vakkenkast lockers opleveren met het Noki Lock elektronisch sluiting systeem. Er is gekozen voor een kleurstelling die past de school en door de school zijn Visuals gemaakt die op delen van de lockers zijn geplaatst. Een prachtige samenwerking met de school met als uitkomst een fantastisch eindresultaat.

De lockers zijn voorzien van:

  • Noki Lock Elektronisch sluitsysteem
  • Noki Lock Centraal pasbeheer van de lockers
  • Zeer gebruiksvriendelijk programma
  • Geheel draadloos systeem, dus geen installatiekosten
  • Op afstand tijdelijke of nieuwe passen toekennen

In het locatie jaarplan heeft SG De Dijk de volgende ambities vastgelegd, die leidend zijn voor de onderwijsontwikkelingen voor de komende jaren:

Creëren van een krachtige pedagogische en didactische leeromgeving, met waardering voor elk individu door onderwijs op maat;

Versterken van ondernemend leren, gericht op de talenten en kwaliteiten van de leerling met de samenleving als klaslokaal waarbij initiatief, creativiteit en samenwerking centraal staan;

Verhogen van de vaardigheid met taal, rekenen en ICT / media, gericht op een uitstekende beheersing van Nederlands en Engels, rekenen / wiskunde en ICT / media door de leerling. Inrichten van een mediarijke leeromgeving, gericht op leren in een moderne en mediarijke leeromgeving.