Concepten

Lockers huren 2.0

  • Lockers worden in Nederland geproduceerd
  • Krasvast en slijtage bestendig
  • Producent van kasten én elektronica in één

Lockers Huren 2.0

De terugloop van leerlingen brengt onzekerheid voor de omvang van scholen op de lange termijn. het doel van investeringen met een lange afschrijf termijn wordt hierdoor risicovol. Daarnaast neemt de tijd voor conciërges om in de zomerperiode de school in gereedheid te brengen verder af. Het ontnemen van taken is hierdoor steeds belangrijker geworden. Noki Lock komt hierdoor met een huren 2.0 concept.

Voordelen voor de klant

✓ Geen investeringen nodig

✓ Geen langdurige huurovereenkomst

✓ Geen risico van leegstand van lockers

✓ Uitgifte van de lockerkasten neemt noki Lock voor haar rekening

Web based lockersysteem ook met de Noki Lock app te openen

✓ Zonder zorgen hoogwaardige lockers voor alle leerlingen

✓ Al het contact met uitsluitend met Noki Lock

Hoe werkt het Lockers huren 2.0?

De leerling logt in op de website van Noki Lock om een locker te huren voor een bepaalde periode. Na het accepteren van de algemene voorwaarden vindt er een digitale betaling plaats. De leerling krijgt een email met daarin de bevestiging van de betaling en krijgt vervolgens een kluisje toegewezen. Dit toewijzen bestaat uit een lockerblok en een nummer. Daarnaast krijgt de leerling ook een wachtwoord om de speciale app te activeren. Met deze app kan de leerling vervolgens ook zijn kluisje openen. 

Welke lockers kunt u verwachten?

De lockers die in dit concept geleverd worden zijn de themaline kasten van Noki Lock. Deze kluisjes zijn voorzien van stevige deuren en een zeer mooie print. Deze print kunt u zelf kiezen!

Gerelateerde producten

Lockers voor elke ruimte