Concepten

Geef de basisschool meer kleur

  • 100% Recyclebaar
  • Krasvast en slijtage bestendig
  • Deuren worden voorzien van een poedercoating

De kidslocker: Lockers voor het basisonderwijs. Voor kinderen op de basisschool is het handig om kindvriendelijke kluisjes aan te bieden, waar zij hun broodtrommels en jassen in kunnen opbergen. Basisschool kluisjes voorzien wij meestal van handige draaiknoppen, waarmee de kluisjes dicht kunnen maar niet op slot. Op deze manier worden de kinderen niet belast met het bewaren van sleutels of pasjes. Noki Lock voorziet de kluisjes van leuke en vrolijke kleuren of kleuren die passen bij de inrichting van de school. 

Noki Lock heeft kindervriendelijke opbergvakken voor de basisschool die geheel gepersonaliseerd kunnen worden. We kunnen de gehele lockerwand voorzien van één afbeelding, elke locker kan afzonderlijk een eigen afbeelding hebben óf de leerling / leerkracht kan zelf een A5 maken die achter de deur geplaatst kan worden. Met naam, klas nummer, een leuke tekst, tekening o.i.d.

Zo is het voor de leerlingen erg makkelijk om hun eigen locker te herkennen.  Geen sleutels, pasjes o.i.d. maar gewoon een solide draaiknop waardoor elke leerling zijn of haar opberg vak makkelijk kan openen.

Ook zijn onze standaard kidslockers voorzien van stalendeurtjes zeer gewild, doordat deze “hufterproof” zijn. We zien de vraag naar opbergvakken in het basisonderwijs groeien daarom willen wij graag kenbaar maken dat Noki Lock hierin kartrekker is en veel mogelijkheden heeft uiteraard kunnen de lockers in elke gewenst kleur/ hoogte gemaakt worden zodat alles in 1 geheel past bij het interieur / huisstijl van de school.

Voor meer informatie klik hier


voordelen: 

  1. geen luizencapes meer nodig
  2. geen rommel in de gangen
  3. nooit meer spullen kwijt
  4. kostbare spullen zoals boeken, knutselwerkjes, gymtas of een favoriete knuffel zijn veilig opgeborgen.De school wordt weer een nette, rustige en veilige omgeving die het moet zijn. Om het nog niet te hebben over de kinderen, die het geweldig vinden een eigen opbergplak te hebben voor hun persoonlijke spulletjes.