Concepten

Lockers voor de strandganger

  • Krasvast en slijtage bestendig
  • 100% Staal
  • Producent van kasten én electronica in één

Badgasten aan de Costa del Sol kunnen waardevolle spullen veilig opbergen

Vindt u het ook zo hatelijk dat u constant uw handdoek en spullen in de gaten moet houden terwijl u heerlijk ontspannen in zee zou willen zwemmen?  Noki Lock heeft een even simpele als geniale oplossing gevonden: lockers op het strand. Deze zomer staan de aan de Spaanse Costa de Sol.

Soms plukken dieven portefeuilles, gsm’s, fototoestellen en autosleutels zomaar van het strand en wandelen ze ermee weg.  Vooral aan de Spaanse costa’s zijn stranddiefstallen een probleem.  Daarom moet er altijd iemand bij de handdoeken blijven. Gaat u toch samen in het water, dan bent u nooit gerust. Ontspannen in de zee zwemmen? Nooit helemaal horen wij vaak.

Het principe is simpel je betaalt € 6,- per dag met je betaalkaart en krijgt een locker met code toegewezen. Deze locker kun je de gehele dag openen met je unieke code.

Voortaan kunt u alles meenemen naar het strand, u hoeft uw mobieltje niet meer thuis te laten. Wie een locker huurt, kan in zijn locker meteen zijn mobieltje opladen. Vooral voor jongeren is dat een must.


Deze locker is uiteraard ook in te zetten op festivals of evenementen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.