Blog

“Wij kunnen veel meer dan alleen lockers leveren"

“Wij kunnen veel meer dan alleen lockers leveren"

John van Zelst, al 6 jaar werkzaam bij Noki Lock legt graag uit waar Noki Lock voor staat. 

"Het is aan te raden om, samen met een van onze accountmanagers, in een vroeg stadium te inventariseren wat je wensen zijn. Zo kunnen wij het beste advies geven en komen we altijd tot een passende oplossing”.  

De afwisseling van het werk bevalt mij uitstekend, de verscheidenheid aan klanten waar ik mee te maken hebt is erg leuk. Maar wat voor mij met name erg belangrijk is, is het erg leuke team waar we mee samenwerken. Door de fijne samenwerking onderling, loopt de rest eigenlijk vanzelf. We helpen elkaar waar nodig en zijn gelijkwaardig aan elkaar. Tevens vind ik de waardering van klanten erg fijn, maar ook vanuit Noki Lock. Het geeft mij echt energie als een klant tevreden is en we samen mooie projecten opleveren. In mijn vrije tijd ben ik een echte voetballiefhebber, kijk graag wedstrijden en bezoek alle wedstrijden van RKC. In de weekenden ben ik bezig in de tuin en spendeer tijd met mijn gezin.