Blog

Van vakantiewerker naar installatie monteur: Mike Wiss

Van vakantiewerker naar installatie monteur: Mike Wiss

“Omdat mijn werk voornamelijk bestaat uit werken op locatie bij klanten kom ik overal. Ik spreek direct met de mensen die in verband staan met ons bedrijf en dat vind ik een leuk aspect. Elke dag is anders, er is veel variatie en ik bouw een fijne band op met onze klanten. Persoonlijk contact is bij Noki Lock erg belangrijk.

De samenwerking met mijn collega’s is fijn, ons team bestaat uit een kleine club mensen die er allemaal voor gaan. We zijn bereid om een stapje extra voor elkaar te zetten en zo kun je veel voor elkaar betekenen. Noki Lock is een flexibel bedrijf, er wordt geluisterd naar de klant en samen doen we er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen.”

Benieuwd wat Noki Lock voor u kan betekenen? Neem contact op met ons via de site. Onze accountmanagers informeren u graag vrijblijvend over onze mogelijkheden.