Blog

Even voorstellen: Wilhelmien en Mandy

Even voorstellen: Wilhelmien en Mandy

Wilhelmien: “Al meer dan 8 jaar werk ik bij Noki Lock en ben voornamelijk bezig met administratieve taken. De afwisseling in werkzaamheden en het contact met collega's heb ik altijd als zeer plezierig ervaren. In mijn vrije tijd beleven we met ons gezin en met kennissen veel plezier aan onze mini. We vinden het leuk om aan puzzelritten en kampeerweekenden deel te nemen. Verder vind ik het leuk om te lezen, wandelen en tuinieren. 

Over een paar maanden komt er meer vrije tijd, want ik ga met pensioen. Mijn nieuwe collega Mandy is in januari gestart en we werken veel samen om mijn taken over te dragen. Zo kan ik mijn werk straks goed achterlaten en dat is voor iedereen fijn. 

Mandy woont samen met partner Coert en hun 2 katten, Storm en Kleintje. In mijn vrije tijd ben ik eigenlijk altijd bij mijn paard Aafke op stal te vinden of in de sportschool, ook vind ik het heerlijk om door de bossen te wandelen of met vriendinnen een hapje en een drankje te doen.   

In januari 2023 ben ik begonnen bij Noki Lock en neem inmiddels al best wat taken over van Wilhelmien. Daarnaast maak ik de offertes, en zie zo best veel van het administratieve traject. 

Het bezig zijn met cijfers, de afwisseling van werkzaamheden en kennis krijgen over het product: heel fijn om steeds meer te leren. Nooit geweten dat er zo veel meer komt kijken bij een locker. Doordat er zo veel meer is dan gewoon een locker, vind ik het allemaal erg interessant. Wil je een locker met een sleutel of ga je helemaal met de tijd mee door te kiezen om een kluisje met je telefoon op te maken? Bij Noki Lock is dat allemaal mogelijk. 

Ik vind de afwisseling in mijn werk erg leuk en werk samen met een fijn en gezellig team. Iedereen staat voor elkaar klaar en gaat voor hetzelfde doel.  Wanneer je vragen hebt, wordt de tijd genomen om met je mee te kijken en je uitleg te geven.   

In die korte tijd dat ik bij Noki Lock werk heb ik gezien dat we mooie lockers ontwerpen en plaatsen en er wordt echt met de klant meegedacht waardoor bijna alles wat je maar kan bedenken werkelijkheid kan worden.