Blog

Even voorstellen: Paul van den Hurk

Even voorstellen: Paul van den Hurk

Ik ben een geboren en getogen Tilburger en woon daar met veel plezier met mijn vrouw en 3 kinderen. Al jaren ben ik een fanatieke carnavalsvierder en fan van Willem II.  

Noki Lock is een klein bedrijf met korte lijnen, waardoor we snel kunnen schakelen. Er is een onderling een goede werksfeer, alles is bespreekbaar en we werken echt goed samen. 

Al meer dan 20 jaar zet Noki Lock een mooi product neer, en daar zijn we trots op. We hebben alles in eigen beheer: van ontwerp tot productie, van plaatsing tot de software achter het systeem. Dit maakt ook dat we 1 aanspreekpunt hebben voor het complete proces en we merken dat onze klanten dit erg waarderen. 

Als accountmanager geeft het me veel energie om onderweg te zijn en onze klanten en prospects te voorzien van het juiste advies. Vooral de laatste tijd zijn er veel nieuwe ontwikkelingen op locker-gebied, zoals bijvoorbeeld onze touchless reader en LAAS. 

Interesse in een bezoek van een van onze accountmanagers? Neem contact met ons op via info@nokilock.nl, dan zien we elkaar snel.