Onze projecten

Uitdaging 013: Rugzakken en grote tassen zijn niet meer toegestaan in het poppodium.

En nu? Noki Lock heeft de oplossing: XL Lockers bij 013.

013 is het grootste poppodium van Nederland. In twee zalen hebben zij plek voor respectievelijk 3.000 en 700 bezoekers. Jaarlijks worden er meer dan 300 concerten georganiseerd, bezocht door 300.000 bezoekers.  

Om veiligheidsredenen mogen rugzakken niet meer mee naar binnen, maar 013 heeft daar de oplossing voor gecreëerd: in de buurt van de entree is een ruimte ingericht met elektronische lockers van Noki Lock. Op deze manier kunnen bezoekers die net wat meer spullen bij zich hebben, deze toch veilig en netjes opbergen.  

013 en Noki Lock gaan voor duurzaam maatschappelijk ondernemen voor mens en milieu. Uw nieuwe lockers bestaan al voor 60% uit recycled materiaal en uw oude lockers worden tot 100% recycled of krijgen op een andere plek een 2e leven.  

Ook 013 Poppodium vindt dat er genoeg gewaste is. Goed zorgen voor hun bezoekers staat op de eerste plaats. Met herbruikbare bekers, kraanwater in plaats van flessenwater, zonnepanelen, zero waste cooking en hergebruik van restwarmte uit het gebouw verkleinen zij hun ecologische voetafdruk stap voor stap.  

Het is genoeg gewaste.