Stagiair aanbestedingen Noki Lock

Wat ga je doen: 

Steeds vaker worden lockers gekocht middels een Europese aanbesteding. Onze concurrentie heeft een afdeling voor aanbestedingen, wij zijn er onvoldoende op ingericht. Daardoor verliezen we orders aan de concurrent, terwijl wij een beter aanbod hebben.

 Wij zoeken een stagiair die ons gaat helpen de aanbestedingen in de toekomst te winnen. Eerst ga je onderzoeken wat er allemaal nodig is voor de aanbestedingen. Je maakt een plan van aanpak en sjablonen en bestanden waar we in de toekomst mee kunnen werken. En je bent verantwoordelijk voor de aanbestedingen die er zijn gedurende je stage. Als je dit goed doet, dan help jij onze organisatie echt enorm vooruit! En misschien houd je er na je stage een goed betaalde bijbaan aan over.

 Wat vragen wij?

Je kunt zelfstandig werken, kunt complexe processen overzien, je hebt een commerciële drive en je bent een echte doener. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 Wat bieden wij?

Een uitdagende zelfstandige stage, waarin je daadwerkelijk een grote bijdrage kunt leveren aan ons bedrijf. De stagevergoeding bedraagt € 300,- bruto per maand.

 Interesse?

Voor meer informatie zie www.nokilock.nl, jouw sollicitatie ontvangen we graag op paul@nokilock.nl.

Paul van den Hurk

Noki Lock B.V.

Kloosterheulweg 6, Waalwijk

www.nokilock.nl