Blog

Coronavirus

  • 100% recyclebaar
  • Wij leveren aan scholen, ( gezondheids-) instellingen en bedrijven

Coronavirus

UPDATE 13 juli 2020: maatregelen

Update 13 juli 2020

De maatregelen vanuit het RIVM zijn enigszins versoepeld. Voor Noki Lock betekent dit dat wij uiteraard de richtlijnen van het RIVM volgen, maar vanaf vandaag is onze showroom weer geopend. Mocht u deze willen bezoeken verzoeken wij u vriendelijk uw handen te desinfecteren bij de desinfectie zuilen die bij de ingang staan. Ook is het wenselijk om op afspraak onze showroom te bezoeken. Onze chauffeurs en collega's voor het onderhoud schudden geen handen en houden anderhalve meter afstand. Gelden er bij u op locatie, bovenop de algemeen geldende maatregelen van het RIVM, aanvullende maatregelen, laat het ons dan even weten dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 - 17.00 uur op 0416 - 31 55 88. Wij wensen iedereen succes in deze bijzondere tijd.


----------

16-03-2020

Onze werknemers werken nu thuis om je telefonisch en per mail van dienst te zijn. Zij zitten klaar om je vragen te beantwoorden en je de ondersteuning te bieden die je van ons gewend bent. Je kunt dus gewoon contact opnemen met je contactpersoon en/of mailen naar info@nokilock.nl, of bellen naar 0416 - 315 588.

Ook online zijn wij te volgen via: