Blog

Park Zuiderhout, Teteringen

Park Zuiderhout, Teteringen

Projectmanager Jamie Schmitt legt uit: “Dag en nacht staan verzorgenden en verpleegkundigen klaar voor de bewoners en zijn er volledig op ingericht om het leven van hen te vieren. Er wordt vooral gekeken naar wat bewoners, ondanks eventuele beperkingen, nog wél kunnen. Bijzonder is dat er in het oude Missiehuis nog steeds paters, broeders en zusters wonen en er dagelijks missen gevierd.” 

De lockerruimtes voor de 250 medewerkers zijn onlangs compleet vernieuwd. “Voorheen stonden onze sleutellockers in een donkere ruimte die best gedateerd was. De wanden en vloeren zijn aangepast, waardoor het nu een prettige ruimte wordt om je even om te kleden.”  

Park Zuiderhout werkt met offline lockers die geopend worden met een tag. “Doordat we de tag tegen de reader aanhouden, kiest het systeem variabel een locker. Op deze manier hebben we veel minder lockers nodig dan wanneer we iedereen een vaste locker zouden geven. Dit scheelt aanzienlijk in aanschaf van de lockers en in ruimte.” 

“De samenwerking met Noki Lock is goed, we zijn heel tevreden. De nazorg is uitstekend, als ik vragen heb, worden ze snel beantwoord”.